Anyone get a server error every time they submit a new msg?

The Essential Online Seahawks Fan Forum Community. There simply is NO substitute. RATING: PG-13
  • Whenever I hit submit, I get some server error message. It happens when using Explorer and Chrome.

    It still posts my message, though.
    User avatar
    Fox0r
    * NET News Scoop *
    * NET News Scoop *
     
    Posts: 1874
    Joined: Mon Jun 08, 2009 6:30 pm
    Location: Lynnwood, WA


  • I'm getting sometimes too.

    Figured you were all just tired of me.

    :lol:
    Image
    No last minute heroics will be needed this time.
    User avatar
    The Radish
    * NET Radish *
     
    Posts: 18560
    Joined: Tue Feb 27, 2007 8:18 pm
    Location: Spokane, Wa.


  • Yes.
    "Pete Carroll brings in great elves...and they make the best presents."
    User avatar
    SacHawk2.0
    .NOT a Moderator
     
    Posts: 9972
    Joined: Thu Apr 30, 2009 4:51 pm
    Location: With a white girl


  • Y2.013k bug...
    User avatar
    GeekHawk
    US Navy ET Nuc
     
    Posts: 3951
    Joined: Thu Apr 30, 2009 6:29 pm
    Location: Orting WA, Great Northwet


  • Ditto. Glad to know I am not alone. Well maybe I am but ... what were we talking about?
    Image
    Leon Washington 2010-2012 Red Bryant 2008-2013 Chris Clemons 2010-2013 Golden Tate 2010-2013
    Brandon Browner 2011-2013 Breno Giacomini 2011-2013 - Gone but not forgotten.
    Wilson will sign for $18M+ (3/4/2014)
    User avatar
    drdiags
    * The Doc *
    * The Doc *
     
    Posts: 9177
    Joined: Thu Mar 01, 2007 7:33 am
    Location: Covington, Washington


  • Same, but it still works.
    Image
    "VICTORYYYYYYY!" -Johnny Drama
    User avatar
    RolandDeschain
    *NET FCC Liaison*
     
    Posts: 24851
    Joined: Fri May 01, 2009 8:39 am
    Location: Kirkland, WA


  • I let Mark know.... Hopefully the problem doesn't persist or it's easily diagnosed & repaired.
    Image
    User avatar
    nsport
    * NET Sports Handicapper *
     
    Posts: 1417
    Joined: Sat Apr 25, 2009 9:13 am


  • It's the Mayan end, ie E Moore. Open and drops the pass every time.
    seedhawk
    NET Veteran
     
    Posts: 2514
    Joined: Fri May 08, 2009 5:51 am


  • lol . . . and i thought it was just a way to annoy the new members that are Skins fans . . .
    User avatar
    SkinsGuru
    NET Practice Squad
     
    Posts: 51
    Joined: Wed Jan 02, 2013 10:02 am


  • Yes. Same issue here.
    **ME LONG YOU LOVE TIME**
    Seattle_Stunna_MD
    NET Rookie
     
    Posts: 276
    Joined: Mon Dec 31, 2012 10:03 am
    Location: MD


  • Never happens to me. My posts get priority delivery.
    Image
    User avatar
    Tech Worlds
    * Capt'n Dom *
    * Capt'n Dom *
     
    Posts: 9360
    Joined: Wed Feb 28, 2007 6:40 am
    Location: Granite Falls, WA


  • I am getting it too.
    Image
    User avatar
    Blitzer88
    * NET Eeyore *
     
    Posts: 10967
    Joined: Thu Apr 30, 2009 7:47 am
    Location: Pasco, WA


  • All day long! thought it was just me.

    Once I submit this, it will gimme server error.
    TOUCHDOWN SEAHAWKS!!!
    User avatar
    Hawk-A-Loogie
    NET Rookie
     
    Posts: 292
    Joined: Mon Dec 10, 2012 3:44 pm
    Location: Washington


  • I was going to mention this but I thought it was just my phone acting up. Lol
    User avatar
    Joey13091
    NET Veteran
     
    Posts: 719
    Joined: Mon Sep 17, 2012 11:13 pm


  • white screen after post- but works.
    travlinhawk
    NET Starter
     
    Posts: 424
    Joined: Wed May 06, 2009 5:46 pm


  • Yes
    #NEXTMANUP
    User avatar
    Evil_Shenanigans
    NET Veteran
     
    Posts: 2453
    Joined: Mon Sep 10, 2012 8:15 am


  • Yep
    User avatar
    SeaWolv
    NET Starter
     
    Posts: 351
    Joined: Wed Sep 26, 2012 8:31 am


  • Automatic built in feature. It only does it if your posts are deemed to be moronic.







    Yes, i'm getting it with every post.
    Image
    User avatar
    JSeahawks
    * NET Moderator *
     
    Posts: 18527
    Joined: Thu Mar 01, 2007 2:35 pm
    Location: Milwaukie, Oregon


  • Same. I'm on Safari, and everytime I hit 'submit' it gives me a blank screen.
    User avatar
    bigdaddydave
    NET Rookie
     
    Posts: 121
    Joined: Thu Dec 27, 2012 9:26 am


  • Not sure who your admin is, but your getting a 500 (internal server) error. It looks like a function that runs after the post (probably related to clicking the submit button) is erroring on a "no post mode specified". Probably a NULL value being passed into the function. My 2 cents.
    User avatar
    Shock2k
    NET Veteran
     
    Posts: 1124
    Joined: Wed Dec 26, 2012 3:38 pm


  • Happening with multiple browsers to me...handy that it's kept me from double posting though. :)
    Founding Father of the Bevell-Be-Gone Movement

    Currently riding SHOTGUN on the Russell Wilson bandwagon.

    Renton Chapter Seahawkers Booster Club
    Section 316 @ CenturyLink Field

    Kuendelea Mwewe - Go Hawks
    User avatar
    SilkMonkey
    *BRONZE SUPPORTER*
    *BRONZE SUPPORTER*
     
    Posts: 354
    Joined: Fri Apr 29, 2011 8:31 pm


  • Still happening at 2:00 AM Pacific time.
    From the white sands
    To the canyon lands
    To the redwood stands
    To the barren lands

    Image
    User avatar
    hawksfansinceday1
    NET Pro Bowler
     
    Posts: 10934
    Joined: Sat Mar 03, 2007 10:38 am
    Location: Vancouver, WA


  • Joey13091 wrote:I was going to mention this but I thought it was just my phone acting up. Lol


    Same
    Image
    User avatar
    dunceface
    NET Veteran
     
    Posts: 3295
    Joined: Fri Aug 12, 2011 10:29 am


  • I'm just getting a blinding white screen. Still posts though. Just started today.
    Richard Sherman doesn't just wanna get in your head, he wants to build a vacation home there.

    R. Sherman: "I don't want to be an island. I want to be a tourist attraction. You come, I take your money & you go."
    User avatar
    SalishHawkFan
    NET Veteran
     
    Posts: 4582
    Joined: Thu Apr 30, 2009 8:39 pm


  • travlinhawk wrote:white screen after post- but works.


    Same for me :?
    Why is it when I try to come off as a smart ass, the opposite happens? :-(
    User avatar
    grizbob
    *TOP 5 SUPPORTER*
    *TOP 5 SUPPORTER*
     
    Posts: 2312
    Joined: Sat Mar 03, 2007 7:17 am
    Location: St George, UT


  • dunceface wrote:
    Joey13091 wrote:I was going to mention this but I thought it was just my phone acting up. Lol


    Same


    Thrice.
    President of the Perfect Parents Society - est. 2013
    User avatar
    JesterHawk
    * Smackmeister *
     
    Posts: 7015
    Joined: Wed Jan 27, 2010 5:56 pm


  • Redskin hacker probably hacked the site.
    Image
    User avatar
    Tech Worlds
    * Capt'n Dom *
    * Capt'n Dom *
     
    Posts: 9360
    Joined: Wed Feb 28, 2007 6:40 am
    Location: Granite Falls, WA


  • Test it now
    User avatar
    Anguish
    * NET Developer *
     
    Posts: 3722
    Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
    Location: Battle Ground, WA


  • Interesting to work on code from Mexico, via a secure connection to my PC at work in Oregon so I have tools that I need at my disposal... SLOW!
    User avatar
    Anguish
    * NET Developer *
     
    Posts: 3722
    Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
    Location: Battle Ground, WA


  • Test

    Looks like it is working fine. Thanks, Neal!
    Image
    User avatar
    AbsolutNET
    * NET X's & O's Guru *
     
    Posts: 8695
    Joined: Fri Feb 23, 2007 11:24 am
    Location: PNW


  • Shock2k wrote:Not sure who your admin is, but your getting a 500 (internal server) error. It looks like a function that runs after the post (probably related to clicking the submit button) is erroring on a "no post mode specified". Probably a NULL value being passed into the function. My 2 cents.


    Close, but you're in the right area...

    Actually, the air:fuel ratio under medium throttle is too rich causing torque values to be negatively affected, and RPM increase rate to suffer. They need to go ahead and add about 4 degrees of base timing, re-jet the primaries two steps down, and increase plug gap by about .005. Might look at coil energy and charge voltage under high fuel pump draw to insure a minimum of 13.8 volts to the ignition system. I wouldn't change the final drive gear ratio until we are seeing signs of a lean mixture at the plugs. Torque converter stall might be a few hunded RPM low also.

    Oh, and turn off that damn bass amp during runs.
    "God bless America, and God bless the Seattle Seahawks" - Cortez Kennedy
    User avatar
    HoustonHawk82
    * NET Mechanic *
     
    Posts: 6042
    Joined: Wed Aug 04, 2010 11:51 am
    Location: Beneath, Between & Behind


  • HoustonHawk82 wrote:
    Shock2k wrote:Not sure who your admin is, but your getting a 500 (internal server) error. It looks like a function that runs after the post (probably related to clicking the submit button) is erroring on a "no post mode specified". Probably a NULL value being passed into the function. My 2 cents.


    Close, but you're in the right area...

    Actually, the air:fuel ratio under medium throttle is too rich causing torque values to be negatively affected, and RPM increase rate to suffer. They need to go ahead and add about 4 degrees of base timing, re-jet the primaries two steps down, and increase plug gap by about .005. Might look at coil energy and charge voltage under high fuel pump draw to insure a minimum of 13.8 volts to the ignition system. I wouldn't change the final drive gear ratio until we are seeing signs of a lean mixture at the plugs. Torque converter stall might be a few hunded RPM low also.

    Oh, and turn off that damn bass amp during runs.


    The god-damnit on the framastan gasket was actually incorrectly defined.
    User avatar
    Anguish
    * NET Developer *
     
    Posts: 3722
    Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
    Location: Battle Ground, WA


  • Anguish wrote:The god-damnit on the framastan gasket was actually incorrectly defined.


    Looks like you jimmied a thing and got it working again. Well done!
    World Champion Seattle Seahawks football. It's an addiction, and there is no cure.
    User avatar
    Seahawk Sailor
    * .NET Navy Bad Ass *
     
    Posts: 18451
    Joined: Sat Mar 03, 2007 9:23 am
    Location: The beautiful PNW


  • Seahawk Sailor wrote:
    Anguish wrote:The god-damnit on the framastan gasket was actually incorrectly defined.


    Looks like you jimmied a thing and got it working again. Well done!


    Well, truth be told; he broke it on purpose just so he could look like the hero when fixing it. It's an illness.

    Either way, thanks as always Pendejo.
    Image
    Les - "Mark, you're my favorite player"
    Mark - "Mine too!"
    User avatar
    RockHawk
    * NET Landlord *
     
    Posts: 4018
    Joined: Fri Feb 23, 2007 8:23 am
    Location: Owner's Box


  • RockHawk wrote:
    Seahawk Sailor wrote:
    Anguish wrote:The god-damnit on the framastan gasket was actually incorrectly defined.


    Looks like you jimmied a thing and got it working again. Well done!


    Well, truth be told; he broke it on purpose just so he could look like the hero when fixing it. It's an illness.

    Either way, thanks as always Pendejo.


    Sort of a .NET related Munchausen by proxy syndrome?
    User avatar
    Anguish
    * NET Developer *
     
    Posts: 3722
    Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
    Location: Battle Ground, WA


  • Aaaaand....

    Fixed.
    Image
    User avatar
    dunceface
    NET Veteran
     
    Posts: 3295
    Joined: Fri Aug 12, 2011 10:29 am


  • It is a .php problem and seems to have subsided.
    "The life you lose may be your own" - Drunk dude at the bar
    User avatar
    loafoftatupu
    I'M JIMMY!
     
    Posts: 5605
    Joined: Thu Apr 30, 2009 1:17 pm
    Location: Auburn, WA




It is currently Tue Sep 02, 2014 11:51 pm

Please REGISTER to become a member

Return to [ THE OFFICIAL NET NATION FAN FORUM ]




Information